top of page

Dorothea Born

Mijn indianennaam was "Blanke Appel"

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
11.1_edited.jpg
Web-Boeklancering (40 van 75)_edited.jpg
imageedit_1_7330552330.jpg

In de media

Door de tijd heen en ik te gast geweest bij diverse radioprogramma's en hieronder vind je een paar foto's van leuke interviews. 

 

* 28 oktober interview Met het Oog op Morgen van de NPO

Zondagavond na de boekpresentatie, werd ik opgehaald door een taxi en naar Hilversum gebracht voor een interview met Mieke van der Weij voor "Met het Oog Op Morgen" van de NPO. De hele dag was al een feestje, maar dit was toch wel een hele mooie afsluiting van een fantastische dag!

NPO1.2.jpg
NPO1.1.jpg

1 December te gast in Spijkers met Koppen van VARA/BNN.

Geweldige ervaring om in Spijkers met Koppen over mijn boek te praten met Dolf Jansen. Het was kort maar krachtig en heel erg leuk om te doen! Temeer daar ik in het Spijkerlied van Hanneke Drenth ook nog een keer genoemd wordt, dus al met al een topdag!

 

Spijkers1.jpg
Spijkers2.jpg

27 augustus Artikel in Gennep News

Bij Gennep News hebben ze aandacht aan mijn boek besteed door middel van een heel uitgebreid artikel. Superblij mee! Je kan het artikel nog steeds lezen op: https://gennep.news/nieuws/ottersum/dorothea-born-geeft-kijkje-in-haar-leven-bij-de-navajo-indianen/

Gennep.jpg

6 november Omroep Gelderland "Op de Koffie"

Dinsdagmorgen van 10.00 uur tot 11.00 uur ben ik te gast geweest bij Rob Kleijs in "Op de Koffie" van Omroep Gelderland. Ik mocht een heel uur over mijn boek praten. Het was erg leuk en ik heb daarna ook diverse leuke reacties uit de regio gehad.

opdekoffie3.jpg
opdekoffie2.jpg

© 2021 by Dorothea Born. Proudly created with Wix.com

bottom of page