top of page

Dorothea Born

Mijn indianennaam was "Blanke Appel"

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
11.1_edited.jpg
Web-Boeklancering (40 van 75)_edited.jpg

Rondreis

imageedit_1_7330552330.jpg

Vanaf 1 0ktober wordt deze reis als individuele reis aangeboden via: www.Amerika-Reisspecialist.nl 

15-Daagse rondreis door Arizona en New-Mexico met 8 verschillende Native culturen en Pueblo's, met als hoogtepunt een verblijf bij de Navajo's in Monument Valley!

Prijs volgt  nog, inclusief vlucht! 

Een unieke reis waarbij je met verschillende Native stammen, zoals de Navajo, Hopi en Apache in Arizona en New-Mexico kennismaakt, Pueblo's, Musea en diverse kunstcentra bezoekt en ook nog de mooiste indrukwekkende Natuurparken, zoals de Grand Canyon en Monument Valley gaat beleven.  

 

  • Inclusief veel excursies en entreegelden t.w.v. € 381,-

De reis in het kort:

Tijdens deze reis bezoeken we:   

*   8 verschillende Native stammen! 

          (Navajo, Hopi, Zuni, Apache, Anasazi, Taos, Acoma, Santa Clara)

 

*   5 Pueblo’s

        (Taos, Zuni, Santa Clara, Acoma, Hopi)

 

*   2 Native Musea

         (Heard Museum Phoenix, Indian Pueblo Cultural Center,  Albuquerque)

 

*   3 Beroemde Native Kunst Centra

         (Scottsdale, Sedona, Santa Fe)

 

*   10 Indrukwekkende Natuurgebieden

         (Red Rock Canyon, Grand Canyon, Monument Valley, Canyon de Chelly, San Juan

          Mountains, Mesa Verde, Turquoise Trail, Petrified Forest, White Mountains, San Juan

          National Forest,)

Vervoer

Er wordt gereisd in een comfortabele Mini-Van met minimaal 4 en maximaal 8 personen, om het kleinschalig en intiem te houden. Bij veel belangstelling kan er een extra Van worden ingezet en kan de groepsgrootte maximaal 16 personen worden.

Hotels

We overnachten op basis van logies (en soms ontbijt) in prima driesterrenhotels met soms een bijzondere overnachting zoals bijvoorbeeld in een Hogan. 

 

Heel veel inclusief
Tijdens de reis is heel veel inclusief, zoals alle overnachtingen, het vervoer in een comfortabele Mini Van en de reisbegeleiding. We hebben er tevens voor gekozen om de entreegelden en excursiegelden ter waarde van € 381,- voor de belangrijkste bezienswaardigheden inclusief te houden. Hieronder vallen ook de entrees voor alle parken, musea en Pueblo’s met daarbij tevens diverse rondleidingen. Een avond- en ochtend-excursie door Monument Valley met ’s nachts een overnachting in een Hogan, met storytelling, dans, muziek en Navajo taco’s is ook bij de prijs inbegrepen.

 

Vliegticket

De reis is exclusief een vliegticket, dit, om mensen de mogelijkheid te geven, zelf te bepalen of ze langer willen blijven of eerder willen komen. De reis begint en eindigt in Phoenix, dus de eerste dag kan iedereen opgehaald worden van het vliegveld en naar het hotel worden gebracht.  


Groepsgrootte
We willen de reis graag kleinschalig houden, met minimaal 6 en maximaal 8 personen in een Van. Bij veel belangstelling kan gekozen worden om met 2 Vans, dus maximaal 16 personen de reis uit te voeren. Wanneer het minimum aantal deelnemers van 6 personen niet wordt gehaald, wordt de reis geannuleerd en wordt de aanbetaling gerestitueerd. De beslissing of de reis wel of niet doorgaat wordt 8 weken voor vertrek, te weten op 22 juli a.s. genomen. 

 

Route

De reis begint en eindigt in Phoenix. Er wordt gemiddeld ongeveer 150 kilometer per dag gereden (voor Amerikaanse begrippen echt niet ver) met dagen dat we soms op één plaats blijven en met sommige dagen een iets langere afstand. Op de laatste dag één uitschieter van 375 kilometer door het Apache reservaat om weer op tijd in Phoenix te zijn.  
 

Route 15-daagse rondreis

© 2021 by Dorothea Born. Proudly created with Wix.com

bottom of page